Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Útszóró/jégmentesítő 10 kg -13 °C Útkáli Progress alternatív

Ár:
4.382,77 Ft (3.451,00 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 2.667,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:csom

Leírás

Az Útkáli Progress egy alternatív útszóró és jégmentesítő termék, amelyet kifejezetten a közlekedési felületek biztonságosabbá tételére fejlesztettek ki. A 10 kg-os kiszerelés praktikus lehet kisebb területek kezelésére, vagy akár háztartási használatra is. Az "-10" jelölés a termék hatékonyságára és alkalmazási hőmérsékleti tartományára utal, amely azt jelzi, hogy hatékony -10 °C-ig terjedő hőmérsékleten. 

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Jégmentesítő Hatás: Hatékonyan oldja a jeget és havat, gyorsan olvasztva a jeges felületeket.
  • Hőmérsékleti Tartomány: Az "-10 °C" jelölés azt jelzi, hogy a termék a megadott hőmérsékletig hatékony, ami ideálissá teszi közepes hideg időjárási körülmények között.
  • Csúszásmentesítő: Növeli a tapadást, csökkentve a csúszás és balesetek kockázatát.
  • Könnyű Használat: Az anyag könnyen alkalmazható, egyszerűen szórható az érintett felületeken. 

Alkalmazás:

  • Előkészítés: Tisztítsa meg a felületet a nagyobb hó- és jégtömegektől, ha lehetséges.
  • Szorás: Egyenletesen szórja szét a terméket a jeges vagy havas felületen. Az alkalmazás mennyisége függ a felület állapotától és a kívánt hatékonyságtól.
  • Utókezelés: Figyelje meg a hatást és szükség esetén ismételt alkalmazást végezzen. A terméket rendszeresen alkalmazza, különösen intenzív időjárási körülmények között. 

Környezetvédelmi Szempontok:

  • Környezetbarát Alternatíva: A termék lehet, hogy kevesebb környezeti hatással rendelkezik, mint a hagyományos só alapú jégmentesítők, de fontos ellenőrizni az adott termék környezetvédelmi tulajdonságait a gyártó információi alapján.
  • Fenntarthatóság: Ellenőrizze a termék gyártója által megadott információkat a környezeti hatásokról és fenntarthatóságról.

Útszóró/jégmentesítő 10 kg -13 °C Útkáli Progress alternatív termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 54575

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!