Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Szállítás

Számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze a csomag sértetlenségét. A legkisebb gyanú esetén együtt nyissák fel és győzödjön meg a kiszállított termékek épségéről, ha szállítási sérülést tapasztal, akkor készítsenek jegyzőkönyvet, amiben leírják a tapasztalható hibákat. Ha a szállítónak nem jelzi a lehetséges problémát, akkor annak orvoslására később már csekély reménnyel számíthat.

 

1. Kiszállítás futárral + Átutalás előre vagy bankkártyás fizetés

A megrendelés szerint a termékeket összekészítjük, majd számlát írunk, amelynek másolatát eljuttatjuk a megrendelőhöz. Amint számlánkra megérkezik az átutalt összeg, úgy a fuvart elindítjuk. Csak a kiszállítás költségét kell nekünk megtérítenie. A kiszállítási díj egységesen 2.100 Ft + áfa (2.667 Ft). 

Bruttó 55.000 Ft feletti webáruházban feladott kosárérték esetén a szállítás díjtalan.

 

2. Kiszállítás DPD futárral +  utánvét

A megrendelt termékeket (amennyiben mérete és súlya lehetővé teszi) becsomagoljuk, a DPD segítségével eljuttatjuk Önhöz. Az áru értékét és a szállítási költséget a kézbesítéskor egy összegben kell megfizetni. A szolgáltatás díja a csomag súlya és értéke szerint változik. 

Bruttó 55.000 Ft feletti webáruházban feladott kosárérték esetén a szállítás díjtalan.

 

3. Személyesen készpénzzel, bankkártyával, átutalással

A megrendelt terméket összekészítjük és ennek megtörténtéről üzenetet küldünk (e-mail, vagy sms, vagy telefonhívás által), amely nyitvatartási időben átvehető.

Üzletünk és webáruházunk árukészlete eltérő, így a webáruházban megrendelt termékeket legtöbb esetben logisztikai költség terheli.

Kisértékű, a webáruházban feladott kosárérték esetén (amennyiben a termék az üzletben nem elérhető) logisztikai és tárolási költséget számíthatunk fel.

Üzlet: 1135 Budapest, Csata utca 25.

Hétfőtől péntekig, és helyettesítő munkanapokon : 7:30 - 16:30-ig.

Ünnepnapok környékén ez az általános gyakorlattól eltérhet.

Kérjük telefonon egyeztetni szíveskedjenek.

Üzletünk és weboldalunk árukészlete eltérő, így nem minden termék található meg, tekinthető meg üzletünkben.