Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Útszóró só 25 kg

Ár:
5.720,72 Ft (4.504,50 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 3.524,25 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:csom

Leírás

Az útszóró só egy klasszikus jégmentesítő és hóeltávolító anyag, amelyet széles körben alkalmaznak az utak és járdák téli karbantartására. A 25 kg-os kiszerelés gyakori választás nagyobb felületek kezelésére vagy közlekedési területek fenntartására. 

Tulajdonságok és Előnyök:

  • Hatékony Jégmentesítés: Az útszóró só, jellemzően nátrium-klorid (NaCl) formájában, hatékonyan olvasztja a jeget és havat, csökkentve a csúszás és balesetek kockázatát.
  • Könnyű Elérhetőség: A só széles körben elérhető, könnyen beszerezhető építőanyag-kereskedésekben és boltokban.
  • Költséghatékony: Általában gazdaságosabb megoldás a jégmentesítésre, különösen nagyobb területeken.
  • Széles Hőmérsékleti Tartomány: Bár a só hatékonysága csökken nagyon alacsony hőmérsékleten (-10 °C alatt), még mindig hasznos lehet mérsékelt hideg időjárási körülmények között.

Biztonsági Előírások:

  • Tárolás: Tárolja a sót száraz, jól szellőző helyen, lehetőleg egy vízálló zsákban vagy tartályban. A nedvesség miatt a só összecsomósodhat, ami csökkentheti a hatékonyságát.
  • Használat: Használat közben védőkesztyű és szemvédő viselése ajánlott. Kerülje a közvetlen érintkezést a szemmel és a szájjal, és ne lélegezze be a port.
  • Környezeti Hatások: A só használata hosszú távon károsíthatja a növényzetet, a talajt, és az épületek szerkezetét. A só hozzájárulhat a korrózióhoz is, ami különösen fontos szempont lehet autók és infrastruktúra esetén. 

Környezetvédelmi Szempontok:

  • Környezeti Hatások: Az útszóró só használata hozzájárulhat a talaj és víz sótartalmának növekedéséhez, ami hosszú távon károsíthatja a növényeket és a vízi élővilágot.
  • Fenntarthatóság: A só környezeti hatásainak minimalizálása érdekében próbáljon mértékkel alkalmazni, és mérlegelje alternatív jégmentesítő megoldások használatát, amelyek kevesebb környezeti hatással rendelkeznek.

Kiszerelés: 25 kg / zsák

Útszóró só 25 kg termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 47764

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!