Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Utcaseprű fej műanyag Fenix_B416

Ár:
1.706,88 Ft (1.344,00 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bonus
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:db

Leírás

Bemutatjuk a Bonus Fenix kültéri utcaseprűt, egy robosztus megoldást a durva kültéri felületek kezelésére. A 12 cm hosszú, vastag, extra tartós szálakkal a Fenix kiemelkedik a betonlapok, járdakövek és aszfalt tisztítására szolgáló megoldások közül. A hatékonysága, tartóssága és extra hosszú szálai miatt ez a seprű tökéletes helyettesítője a hagyományos kültéri cirokseprűknek.

A Fenix 12 cm hosszú, a Félix-hez képest erősebb szálakkal rendelkezik, amelyeket arra terveztek, hogy legyőzzék a durvább kültéri felületek nyújtotta kihívásokat. Ez a seprű alapos tisztítást biztosít, hatékonyan felfogva a törmeléket és a szennyeződéseket betonlapokról, járdakövekről és aszfaltfelületekről. Ez a seprű 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült, így akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ha a fenntartható megoldások híve vagy.

A Bonus Fenix a kültéri seprűk modern alternatívájaként jelenik meg a hagyományos cirokseprűkkel szemben. Erős, 12 cm-es műanyag szálai jobban ellenállnak a terhelésnek, kevésbé kopnak, hullanak ki vagy deformálódnak el. Válaszd a Fenixet az elvárásokat felülmúló tisztítási élményért, egy olyan seprűt, amelyet arra terveztünk, hogy könnyedén megbirkózzon a durva felületekkel. A Fenix azért van itt, hogy újradefiniálja a kültéri terek tisztaságának és karbantartásának módját.

Kiszerelés: 10 db / karton

Katalóguskód: 58447

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!