Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törlőkendő mikroszálas 300 g/m2 FX MICRO300 kék

Ár:
1.168,15 Ft (919,80 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Fix-net
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Menny.:db

Leírás

A FX MICRO300 kék mikroszálas törlőkendő egy 300 g/m² sűrűségű, kiváló minőségű tisztítókendő, amelyet számos tisztítási feladathoz terveztek. 

  1. Mikroszálas anyag: A kendő mikroszálas szerkezetű, ami kiemelkedő tisztító hatást biztosít. A mikroszálak rendkívül vékonyak és sűrűn szőttek, így hatékonyan távolítják el a koszt, port és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy karcolásokat okoznának a felületeken.

  2. Sűrűség: A 300 g/m² súlyú anyag biztosítja, hogy a kendő kellően vastag és tartós legyen, ugyanakkor könnyen kezelhető maradjon. Ez a sűrűség elegendő nedvszívó képességet és tisztítási hatékonyságot biztosít különféle felületeken.

  3. Sokoldalúság: Az FX MICRO300 használható száraz és nedves tisztításhoz is. Ideális választás különféle sima felületek, például üveg, rozsdamentes acél, műanyag, fa és egyéb anyagok tisztításához. A finom szerkezetnek köszönhetően érzékeny felületeken, mint például autók fényezésénél vagy elektronikai eszközök kijelzőinél is alkalmazható.

  4. Újrafelhasználhatóság: A mikroszálas törlőkendő többször mosható és újrahasználható, ami gazdaságos és környezetbarát megoldást kínál. Hosszú élettartamú, így sokszor használható anélkül, hogy elveszítené tisztító hatékonyságát.

  5. Hatékonyság: A mikroszálak elektrosztatikus tulajdonságaik révén vonzzák és megkötik a port és szennyeződéseket, így kevesebb tisztítószerre van szükség. Ez a tulajdonság különösen hasznos a környezetbarát takarítás során.

  6. Méret: 40 x 40 cm

Összességében az FX MICRO300 egy professzionális minőségű törlőkendő, amely sokoldalúan alkalmazható a háztartásban, autók tisztításánál, irodákban és egyéb helyeken, ahol fontos a hatékony és kíméletes tisztítás.

Kiszerelés: 10 db/ csomag, 25 csomag/ karton

Katalóguskód: 46875

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méret 40 x 40 cm