Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Törlőkendő általános Vlies 38 x 40 cm Vermop fehér

Ár:
573,02 Ft (451,20 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Vermop
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Menny.:db

Leírás

Az Általános törlőkendő Vlies 34x40 cm Vermop fehér egy sokoldalú tisztítókendő, amelyet különböző takarítási feladatokhoz terveztek. 

  1. Méret: A kendő mérete 34x40 cm, ami ideális a különböző felületek gyors és hatékony tisztításához. A közepes méret lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeljük és elérjük a nehezen hozzáférhető helyeket is.

  2. Anyag: A Vlies anyag, amelyből a kendő készült, általában egy nem szőtt szövetet jelent, amely többféle szálból áll. Ez az anyag biztosítja a kendő tartósságát és ellenállását, valamint magas nedvszívó képességet és tisztító hatékonyságot (1 rétegű).

  3. Szín: A fehér színű törlőkendő könnyen észlelhetővé teszi a szennyeződéseket, így könnyebb nyomon követni, hogy mely területeken van szükség további tisztításra.

  4. Felhasználási területek: Az általános törlőkendő különféle felületek, például munkafelületek, bútorok, üvegfelületek, műanyagok és egyéb sima felületek tisztítására használható. Használható szárazon portörlésre vagy nedvesen a makacsabb szennyeződések eltávolítására.

  5. Kényelem és hatékonyság: A Vlies anyag kényelmes használatot biztosít, és gyorsan felszívja a nedvességet, így hatékonyan tisztít anélkül, hogy maradékot hagyna a felületeken.

  6. Újrafelhasználhatóság: Bár nem minden Vlies kendő újrafelhasználható, a Vermop által gyártott kendők gyakran rendelkeznek a megfelelő karbantartási utasításokkal, hogy hosszú ideig használhatóak maradjanak. Fontos a megfelelő mosási és kezelési utasítások betartása.

  7. Környezetbarát lehetőségek: Bár a Vlies anyag nem mindig a legkörnyezetbarátabb megoldás, sok gyártó törekszik a fenntarthatóbb anyagok használatára és a környezetbarát gyártási folyamatokra.

Az Általános törlőkendő Vlies 34x40 cm Vermop fehér egy praktikus és hatékony eszköz, amely a mindennapi takarítás során jól teljesít, és különféle felületek tisztításához ideális választás.

Kiszerelés: 20 db / karton

Katalóguskód: 56254

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!