Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mosógél 3 liter (60 mosás) Ariel Touch Lenor Amethyst Flower

Ár:
10.063,64 Ft (7.924,13 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Ariel
Szállítási díj: 2.616,20 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Menny.:kanna

Leírás

Ariel + Touch of Lenor Amethyst Flower egy mosószer, amely az Ariel és a Lenor márkák együttműködésével készült, és célja, hogy kombinálja a hatékony tisztítást és a friss illatot.

Kombinált Formula:

  • Ariel: Az Ariel mosószer ismert a hatékony tisztító erejéről és a szennyeződések eltávolítására való képességéről. Az Ariel termékek általában erős folteltávolítást és mélytisztítást biztosítanak, még alacsony hőmérsékleten is.
  • Lenor: A Lenor egy olyan márka, amely a textíliák puhaságára és illatára specializálódott. A "Touch of Lenor" azt jelenti, hogy a mosószer egy extra frissességet és illatot ad a ruhákhoz.

Fresh Air Illat: A "Amethyst Flower" illat friss és tiszta, amely egy kellemes és hosszú tartó illatot biztosít a ruhák számára. Az illat célja, hogy frissességet és tisztaságot sugározzon a ruhák viselése során.

Hatékonyság:

  • Tisztító Teljesítmény: A kombinált formula hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és foltokat, miközben megőrzi a ruhák eredeti színét és minőségét.
  • Lágyító Hatás: A Lenor hozzájárul a ruhák puhaságához, így azok nemcsak tiszták, hanem kellemesen puhák is lesznek.

Környezetbarát Szempontok:

  • Fejlesztett Formula: Az Ariel és Lenor termékek gyakran folyamatosan fejlődnek az új, környezetbarátabb technológiák és összetevők bevezetésével. Érdemes ellenőrizni a csomagoláson, hogy a termék megfelel-e a környezetvédelmi előírásoknak

GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok: H319 Súlyos szemirritációt okoz

Kiszerelés: 3 liter / kanna, 4 kanna / karton

Mosógél 3 liter (60 mosás) Ariel Touch Lenor Amethyst Flower termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Katalóguskód: 57650

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!