Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerti és udvari seprű fej műanyag Onix_B423

Ár:
1.706,88 Ft (1.344,00 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bonus
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:db

Leírás

Bemutatjuk a Bonus új Onix kültéri terasz- és kerti seprűjét, amelyet extra erős, 12 cm hosszú szálakkal láttunk el, hogy új színt vigyen a kültéri takarítás gyakorlatába. A kültéri járólapok, fa teraszok és egyéb sima felületek karbantartásához ajánlott Onix hatékonyságot, tartósságot és precizitást hoz a kültéri takarítási rutinba. Az Onix műanyag szálai biztos fogással ragadják meg a szennyeződéseket, törmeléket és leveleket, így kültéri területei makulátlanok maradnak. Élvezd a tiszta terasz és kert nyújtotta elégedettséget minden egyes söprésnél!

A kültéri használatra tervezett Onix ideális választás kültéri járólapok, fa burkolatú teraszok és más kültéri, sima felületek karbantartására. Használhatod melléképületekben vagy garázsban is, kialakítása kíméletes, mégis hatékony tisztítást biztosít, így tökéletes társként vesz részt a kültéri terek kiváló állapotban tartásához. 

Ez a seprű sokoldalú takarítóeszköz a különböző kültéri felületekhez: akár leveleket vagy port söprögetsz, akár szemetet gyűjtesz össze, az Onixet úgy tervezték, hogy mindenre képes legyen, és gyorsan végezhess a kültéri takarítási feladatokkal. Válaszd az Onixet egy megbízható kültéri seprűt, amely egyesíti a hatékonyságot, a sokoldalúságot és a kényelmet! Ints búcsút a szennyeződéseknek, és üdvözöld a tiszta terasz vagy kert nyújtotta kikapcsolódást az Onix segítségével!

Kiszerelés: 10 db / karton

Katalóguskód: 58446

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!