Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gumikesztyű M háztartási Bonus_B293

Ár:
490,73 Ft (386,40 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bonus
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 23.
Menny.:pár

Leírás

A BONUS háztartási latex gumikesztyű védelmet, extra higiéniát és kényelmet nyújt a háztartási feladatok elvégzéséhez. A BONUS háztartási gumikesztyű bélés és hintőpormentes, így jelentősen csökken az esélye az esetleges bőrirritációnak. Ráadásul ezt a többször használatos praktikus alapdarabot teljesen személyre szabtuk: S, M, L és XL-es méretek közül választhatjuk ki, hogy melyik simul a legjobban a kezünkre.

Ragyogóan sárga vagy élénkpiros színben biztosítják a stílusos védelmet a takarítás során. ( Raktárkészlettől függ a színválaszték.)

Jellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, tartós gumiból készült, amely megfelelő védelmet nyújt a háztartási tisztítási munkák során.

  • Méret: M (Medium): Közepes méretű, ideális a közepes kézmérettel rendelkező felhasználók számára.

  • Felhasználási Terület: Kifejezetten otthoni felhasználásra tervezett, ideális különböző takarítási feladatokhoz, például mosogatáshoz, padlósúroláshoz vagy bármilyen más háztartási munkához, ahol szükséges a kézvédelem. Ellenáll a víznek, tisztítószereknek és enyhébb vegyszereknek, így sokoldalúan használható.

  • Tulajdonságok: A kesztyű felülete csúszásgátló mintázattal rendelkezik, ami segíti a biztos fogást nedves körülmények között is. Belső rétege kényelmes és bőrbarát, így hosszabb használat esetén is kellemes viseletet biztosít.

  • Kényelmi Funkciók: A kesztyű rugalmas és jól illeszkedik a kézre, ami biztosítja a könnyű mozgást és precíz munkavégzést. Segíti a könnyű fel- és levételt, valamint szorosan tartja a kesztyűt a csuklónál.


Katalóguskód: 50147

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!