Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asztali naptár 320mmx155mm, Szigetek fehérlapok fekvő kék műbörrel borított tartóval Realsystem 2025.

Ár:
3.618,99 Ft (2.849,60 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Realsystem
Szállítási díj: 2.286,00 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:db

Leírás

Asztali Naptár - Realsystem

  • Méret: 320mm x 155mm, fekvő formátumban, amely szélesebb látóteret biztosít, így kényelmesen elhelyezhetők rajta a napi jegyzetek és események.

  • Lapok: Fehér színűek, amelyek tiszta és jól olvasható felületet biztosítanak a teendők, találkozók és határidők számára.

  • Dizájn: Szigetek témájú képeit tartalmazza. Ez a téma esztétikus és inspiráló hátteret nyújt, amely feldobja az asztali környezetet.

  • Beosztás: Heti beosztású, így minden hét külön oldalon jelenik meg, lehetővé téve a heti teendők és események részletes nyomon követését. Ez az elrendezés segíti a hatékony időmenedzsmentet. 7:00-tól 18:00-ig tartalmaz időintervallumokat, félórás beosztással.

  • Lapok száma: 56 lap, ami az egész évet lefedi, biztosítva a megfelelő helyet a heti tervezéshez.

  • Kialakítás: Ikerspirállal összefűzött, amely biztosítja a lapok könnyű forgatását és a naptár tartósságát. Az ikerspirálos kialakítás stabilitást nyújt és megkönnyíti a használatot.

  • Tartó: Fekvő kék műbőrrel borított tartó, amely elegáns és tartós, valamint védi a naptárat és stabilan tartja az asztalon. A kék műbőr hozzáad egy elegáns, professzionális megjelenést.

Ez az asztali naptár ideális választás azok számára, akik egy esztétikus, praktikus és tartós időbeosztási eszközt keresnek. A Szigetek témájú dizájn és a zöld műbőr tartó egyaránt hozzájárulnak a naptár elegáns és inspiráló megjelenéséhez, miközben az ikerspirálos kialakítás és a heti beosztás segítenek a hatékony időmenedzsmentben.


 Katalóguskód: 36661

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Méret 320 x 155 mm