Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Folyékony mosószer koncentrátum 20 liter színes ruhákhoz Clax 200 Color

Ár:
149.455,12 Ft (117.681,20 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Diversey
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. szeptember 25.
Menny.:kanna

Leírás

A Clax 200 Color egy koncentrált, folyékony mosó-adalékanyag, mely minden mosópor mellett alkalmazható a mosás hatékonyságának növelésére. Bármely textíliához használható (színes és kényes szövetekhez is). Kiszerelés: 20 kg-os kanna
A Clax 200 color egyedi formulájának köszönhetően rendkívül hatékony minden mosási eljáráshoz. A mosási hatékonyság növeléséhez alkalmazható, különösen hatékony zsíros és olajos szennyeződésekkel szemben. Felületaktív anyag tartalmának köszönhetően miután eltávolította a zsíros szennyeződéseket a textíliákról, feloldja azokat, így megelőzi a visszaszennyezést. A Clax 200 color általában lúgos adalékanyagokkal és/vagy mosószerekkel együtt használandó. Javítja a zsíros szennyeződések eltávolításának hatékonyságát, így erősen szennyezett textíliákon, pl. pamut vagy műszálas munkaruházaton és terítőkön különösen jól használható. A Clax 200 color előkezelő szerként is használható a zsíros foltok eltávolítására. Mivel a termék nem tartalmaz optikai fehérítő anyagot, így alkalmas kényes és színes (pasztellszínű) ruhák előkezelésére is.

  • rendkívül hatékony a zsíros és olajos szennyeződések ellen
  • alkalmas a színes (pasztellszínű) textíliák mosására is
  • habzásgátló összetevőkkel rendelkezik, így optimális hatást fejt ki mosás közben

GHS piktogram:

           

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok: H319 - Súlyos szemirritációt okoz.

Kiszerelés: 20 liter / kanna

A Folyékony mosószer koncentrátum 20 liter színes ruhákhoz Clax 200 Color alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 55368

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!